Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro).

Site-ul Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro) este operat de societatea XPLICIT APPAREL, cu sediul in moldovita 16, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13582/2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro) si a tertilor cu care Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Samurai P13 - Magazin Vestimentar Online (legendavie.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  

Categorii produse

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?